GRS Recycled Cotton PromoBag Plus (180 g/m²) ryggsäck

Välj Variant

GRS Recycled Cotton PromoBag Plus (180 g/m²) ryggsäck

WoW! Ryggsäck tillverkat av blandad, 52% återvunnen bomull och 13% återvunnen polyester (180 g/m²). Med dragremmar och handtag. GRS-certifierad. Totalt återvunnet material: 65%. Kapacitet ca. 8 liter. Väljer du denna produkt väljer du hållbar bomull. Denna bomull är återvunnen. Som ett resultat kan färgen variera per produkt.


Pris 30,50 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

Antal


Produktfärg

Blå

Märkning



Totalt pris kr

Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: GRS Recycled Cotton PromoBag Plus (180 g/m²) ryggsäck
st

   040 - 224 924
   info@eddereklam.se



WoW

WoW-kollektionen är profilprodukter från Promotiv som har fokus på hållbarhet. Handling är alltid starkare än ord och den här kollektionen gör det möjligt för oss alla att välja en mer miljövänlig väg framåt.


Visa samtliga produkter från WoW
Artikelnummer 365530
Material återvunnen bomull
Längd 38 cm
Höjd 42 cm
Vikt 108 gram
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Lagersaldo 4344 st i lager
Kommande 3000 st den 29-10-2024