TRYGGHET | PERSONLIGT ENGAGEMANG | KREATIVITET

Vi är ett familjföretag som hjälper dig att stärka ditt varumärke.
Edde Reklam i Malmö erbjuder er kompetens inom ett brett område, exempelvis arbetskläder, profilkläder, presentreklam, många olika reklamartiklar och kan naturligtvis hjälpa er med bland annat tryck och brodyr för att profilera er.
Vi är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av present & reklambranschen.
Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå.
Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop så erbjuder vi marknadens bredaste sortiment av profilreklam och reklamprodukter såsom giveaways, kontorsmaterial, expoprodukter, mässprodukter och mycket mer av högsta kvalitet.

Vi erbjuder all typ av exponering/märkning såsom tampongtryck, screentryck, lasergravyr, brodyr, vävda märken mm.
Med ett tampo och screentryckeri dörr i dörr gör att vi alltid kan säkerställa att vi levererar reklamprodukter som motsvarar era förväntningar.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Miljö, leveranssäkerhet och kvalitet.

Edde Reklam värnar om miljön och ställer därmed stora krav på att våra leverantörer följer de arbetsmiljölagar som finns i olika länder. Abstrakt Reklam väljer även våra samarbetspartners med stor omsorg för leveranssäkerhet och kvalitet.


Korta fakta

Bolagsnamn
EDDE Reklam AB
Org.nummer
5566962733
Telefonnummer
040 - 224 924
E-postadress
info@eddereklam.se